MERCEDES BENZ OTOBÜS FABRİKASI GEZİSİ

Milli Eğitim Bakanlığı ve Mercedes Benz Türk Firması anlaşması kapsamında;

Mercedes Benz Türk firmasının daveti ile,

Okulumuz motorlu araçlar teknolojisi alanı şefi Mercedes Benz Laboratuvar sorumlusu Halil Tanrıkulu ve Mercedes Benz laboratuvarı birincisi 12. sınıf öğrencimiz Muhammet Mustafa Özkan 12 - 13 Aralık 2023 de İstanbul Hoşdere’de bulunan Mercedes Benz otobüs fabrikasına teknik gezi gerçekleştirdi. Öğrencimiz beceri eğitimine, Hastalya Mercedes Benz Yetkili Servisi kamyon ve Otobüs bölümünde devam etmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Mercedes Benz Türk Firması anlaşması kapsamında;

Mercedes Benz Türk firmasının daveti ile,

Gezi teknik bilgi yönünden verimli geçti. Geziye Türkiye genelinden 30'a yakın okul katıldı. Geziye katılan öğretmen ve öğrenciler tanışarak, mesleki eğitim, öğretim hakkında bilgi alışverişinde bulundular ve Mercedes Türk firmasına çok teşekkür ettiler. Mercedes Türk firma yetkilileri de bu tür faaliyetlerin her yıl yapılması için çalışmalar yaptıklarını belirttiler.

15-12-202315-12-202315-12-202315-12-202315-12-2023

Yayın: 15.12.2023 - Güncelleme: 15.12.2023 16:01 - Görüntülenme: 131