YENİ LABORATUVARIMIZ HİZMETE GİRDİ…

Okulumuz Elektrik – Elektronik Teknolojisi Alanı Tesisat Atölyesi – 1 laboratuvarı geçtiğimiz eğitim - öğretim yılı başında yapılan müfredat değişikliğine göre yeniden düzenlemesi tamamlanmıştır.

Bağışlar ve okulumuz Elektrik – Elektronik Teknolojisi Alanı öğretmenlerinin iş gücü desteği ile üretilen; Bus-Bar sistemi eğitim seti, uydu anten sistemi eğitim seti, dış mekan aydınlatma sistemleri eğitim seti, kablo tavası tesisatı eğitim seti, telefon kutusu eğitim seti, temel topraklama eğitim seti, 1 fazlı sayaç eğitim seti, 3 fazlı sayaç eğitim seti, 1 fazlı ev sigorta kutusu eğitim seti, 3 fazlı ev sigorta kutusu eğitim seti, astronomik zaman saati eğitim seti, zaman saati eğitim seti, Kombinasyon Panosu eğitim seti, saratoner sistemleri eğitim seti ve fotosel röle eğitim seti hazırlanarak  yeni müfredatın tamamını kapsamaktadır.

Ayrıca yine bağış yoluyla, her geçen gün kullanımı yaygınlaşan son teknoloji ürünü akıllı ev sistemleri malzemeleri temin edilerek, eğitim seti haline getirilmiş. Denizli özelinde Akıllı ev sistemleri programlaması yapan 3 kişi ile irtibata geçilerek öğretmenlerimize bu konuda eğitimler verilmesi sağlanmıştır.

Okulumuz, tüm bileşenleriye, yenilikçi vizyonuyla, güncel teknolojileri eğitim - öğretim sistemine dâhil etmek, endüstrinin ihtiyacı olan kalifiye elemanı yetiştirmek için her gün daha büyük bir azimle çalışmaya devam etmektedir.

26-05-202326-05-202326-05-202326-05-202326-05-202326-05-2023

Yayın: 26.05.2023 - Güncelleme: 26.05.2023 12:05 - Görüntülenme: 316