Zehra Nihat Moralıoğlu Ortaokulunu Ziyaret Ettik. 17/04/2024

Mrt

Bilişim Teknolojileri Alanı kariyer günleri kapsamında okulumuzu ziyaret eden SIOS Teknoloji yönetim kurulu başkanı Sayın Mustafa Kaygın deneyimlerini öğrencilerimiz ile paylaştı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

28 Mart 2024 günü kariyer çalışmaları kapsaminiıda Atp 12 L sınıfına Endüstri Mühendisi Mekmar Uluslararası Satış Sorumlusu Şükrü Gören davet edildi .

Mrt

28.03 2024 Perşembe günü As kaynak iş geliştirme sorumlu uzmanı Murat Taşocak ve  Antalya ve Ege Bölge sorumlusu Tayfun Turan Okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi alanı Otomotiv  Gövde dalını ziyaret etti.

Mrt

Türk-İslam Fikir ve Sanat Hayatının En Eski Örneklerinden Biri Olan Kutadgu Bilig Türk Dili Ve Edebiyatının Olduğu Kadar Türk Kültür Tarihinin de XI. Yüzyıldan Bugüne Kadar Etkisini Sürdürmüş En Muazzam Eserlerinden Biridir.

KUTADGU BİLİG-YÖNETİCİLERİN PUSULASI

Mrt

Türkiye Geneli 9. Sınıflar Ortak Türk Dili ve Edebiyatı 2. Dönem 1. Yazılı Sınavı İçin Sınav Provası Yaptık. Okulumuz Öğrencilerimizin Türkiye Geneli Sınavına Hazır Olmaları İçin Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi Olarak Sınav Provası Yapılmasının Öğrencilere Çok Faydalı Olacağı Kanaatindeyiz.

Mrt

Dilimiz zenginliğimiz projesi kapsamında TÜBİTAK temsilcisi  okumuzda öğrenci ve öğretmenlerimize Türkçe dili ve diğer diller hakkında seminer verdi.

Mrt

Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle andık.

Mrt

Okulumuz Elektrik-Elektronik Teknolojileri Alanı öğretmenleri ve öğrencilerine yaptıkları tüm çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı öğretmenleri ve öğrencilerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz alanlarından Endüstriyel Otomasyon Alanı öğretmenleri ve öğrencilerine çalışmaları için teşekkür eder,başarılarının devamını dileriz.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü

Mrt

OKULUMUZ SÜMEYYE BOYACI TOPLANTI SALONUNDA 08/03/2024 TARİHİNDE TÜRK'ÜN ÖZÜ ÂKİF'İN SÖZÜ TEMALI BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI

Mrt

Denizlimizin makine imalatı ve otomasyon konusunda öncü firmalarından FREKANS MAKİNE ile okulumuz Elektrik - Elektronik Teknolojileri alanı "ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN UYUM EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ" imzalandı.

Mrt

Deyimler ve Atasözleri Okumaları Özellikleri bakımından Anonim Edebiyatımızın en önemli özelliklerindendir. Bu açıdan özellikle Atasözleri Türklerin yaşamını, geleneklerini ve göreneklerini yansıtması açısından çok değerli ve kıymetlidir. Öğrencilerimize Deyimler ve Atasözleri  tanıtmak amacıyla Şubat ayında aşağıdaki faaliyetler gerçekleştirilmiştir.