Şbt

Okul Sağlığı Projesi kapsamında obezite ve diyabetin oluşturduğu sağlık riskleri konusunda farkındalık oluşturmak, öğrencileri sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşullarına teşvik etmek için Gıda Teknolojisi alanı ve Okul Sağlığı yönetim ekibimizin katkılarıyla 20.02.2024 Salı günü Obezite ve Diyabet semineri düzenlenmiştir.

Şbt

20.02.2024 tarihinde Ece Mermer San.Tic işletmesinde ustalık telafi programını tamamlayan çalışanların Ustalık telafi sınavı , Okulumuz Makina ve Tasarım Teknolojisi öğretmenlerimizden İzzet Salan, Hüseyin Bilgin, Abdurrahman Gürses tarafından Ece Mermer İşletmesinde başarıyla yapılmıştır.

Şbt

Okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanına SOGEP “Hayalini Mesleğinle Yaşat” projesi kapsamında açılan Otomotiv Gövde Dalı Atölyesine, ustalık telafi eğitimi programına müracaat eden Mustafa Ersoy isimli öğrencimiz, ustalık telafi eğitimini Çeşmeliler Mercedes Benz Yetkili Servisinde tamamladı.

Şbt

Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Şafak ZİNİ başkanlığında Pamukkale ilçesi meslek lisesi müdürleri ile MESEM ve meslek lisesi öğrencileri kapsamında İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda toplantı yapıldı.

Şbt

Okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı Boya Koparta Dalı ile Denizli Oto Boya Kaporta Odası Başkanı Sayın Tamer Yiğit Bey ve yönetim kurulu üyeleri arasında öğrenci eğitimi ve işbaşı koordinasyon çerçevesinde iş birliği protokolü imzalandı.

Şbt

Takımlarımız ilimizi Türkiye yarı finalde temsil edeceklerdir. Mersin Anamur'da yarışmalara katılacaklardır.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Denizli Sanayi Odası Başkanlığı arasında imzalanan meslek liseleri ve işletmeler arası işbirliği protokol ve proje gelişimi ve işbaşı eğitimleri kapsamında okulumuzda Sanayi Odası komisyonu ile toplantı yaparak çalışmaları başlatıyoruz.

Şbt

Denizli Madeni Eşya ve Demirciler Odası Başkanı Sayın Halit Tavşan okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzdaki Metal Teknolojisi Alanı ile ilgili Mesleki Eğitim ve İstihdam İşbirliği Protokolü imzalandı.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Çimen, Mermerler Odası Başkanı Sayın Mehmet Serter ve sektördeki uzman ve iş adamları ile okulumuzda alan şeflerimle beraber mermer işletmeciliği ve uygulama alanı ile ilgili çalışma başlattık.

Şbt

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünden Milli Emlak Bölümü ile yaptığımız istişareler sonucunda Boya Kaporta Dalımızda kullanılmak üzere iki tane hurda araba aldık. Gösterdikleri ilgi, alaka ve eğitime katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı 12. Sınıfında okuyan 6 öğrencimiz 2022-1-TR01-KA122-VET-000079660 Proje Numaralı, "Elektrikli Araçların Bakım ve Onarımlarının Benzinli ve Dizel Araçlarla Karşılaştırılması" isimli Erasmus+ projesinde İspanya'nın Barselona şehrinde "MC Auto 13" isimli işletmede staj yapmaktadır.

Şbt

Okulumuz Makine Alanı ile Candan Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Traktör yedek parça imalatı üzerine öğrencilerin uyum eğitimi çalışmaları ile ilgili protokol imzalandı.

Şbt

Alinda boya firmasını ziyaretimiz. Alinda firması temsilcileri Mehmet Bey ve Emine Hanım'a gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzdaki bölümlerden otomasyon alanımızla ionbreton mermer makinelerini imal eden firmayla protokol anlaşması yaptık. Protokolde öğrenci ziyaretleri firma yöneticilerinin okulumuzu ziyareti öğrencilerimizin gelişen teknolojik makinalar üzerinde çalışma yapılması ve işbaşı eğitimi ile alandan mezun olan öğrencilerimize iş garantisi protokol anlaşması imzalandı.

Ock

Türkiye'de 300'den fazla takımın katılmasıyla yapılan turnuvada takımımız gruptan çıkma final mücadelesinde ODTÜ kolejine yenilerek Türkiye genelinde 17. Olarak elenmiştir. Bizlere yaşattığı bu başarılardan dolayı değerli öğrencilerimize ve hocalarına çok teşekkür ediyoruz.