Ara

Okulumuz Müdürü İbrahim Ertan AKTAŞ,Elektrikçiler odası Başkanı CAVİT BAYDEMİR'i Meslek kuruluşlarını ziyaret kapsamında makamında 11.12.2018 tarihinde okulumuz Elektrik-Elektronik Teknoloji Alanı şefi İsmail SOLAK ile birlikte ziyaret ettiler.Misafirpeliğinden dolayı Elektrikçiler odası Başkanı CAVİT BAYDEMİR'e teşekkür ederiz.

Ara

2018-2019 Okulumuz kulüp öğretmenleri toplantısı 05.12.2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda İngilizce derslerinde kelime yarışmasında birinci olan ATP 9/A Sınıfından Mehmet HALVACI ,Emre ÜLGEN, Bilal AYDINHAN, Mahmut Can KESKİN ,AMP 9/F den Yaşar SARITEPE ve 9/i sınıfından Ali Osman YEL adlı öğrencilerimiz Okul Müdürümüz tarafından ödüllendirildiler.

Ara

Okulumuzdaki Akıl ve Zeka oyunları odası Denizli Sanayi Odasının katkılarıyla düzenlenerek ,sorumlu öğretmenler ve istekli öğrencilerle aktif olarak çalışmalar yapılmaya başlandı.Öğrencilerimizin boş zamanlarında keyif aldıkları bir alan haline getirildi.

Ara

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Okulumuz öğrencilerine ,mezun  öğrencilerimizin hayat hikayelerini ve tecrübelerini anlattıkları Kariyer Günleri Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı tarafından başladı.Aylık her alanımızın yapacağı kariyer günleri öğrencilerimize;mezun olduğumuz zaman nerelerde çalışabiliriz,nerelere gelebiliriz sorularını ve mesleklerin önemini anlatmaktadır.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle okulumuzda etkinlik yapıldı.

Ara

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM VELİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ara

01.12.2018 Tarihinde okulumuz öğretmen ve öğrenci velilerinin katılımı ile okulumuz yararına eğlenceli Kadınlar arası çay partisi yapıldı.Yapılan etkinlikte öğretmen ve veli arasında işbirliği ve kaynaşma sağlanmış olup etkinliğe katılanlar gönüllerince eğlenmiştir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğimiz 27.11.2018 günü okulumuzda kutlandı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından günün önemiyle ilgili okulumuz Tarih öğretmeni H.Murat Kara ve Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni Tevfik Karataş birer konuşma yaptılar.Ayrıca Beden Eğitimi öğretmeni Hatice Şişman´ın söylediği şarkı büyük ilgi gördü.Kutlamada başarılı öğrencilerimize değişik ödüller verildi.Tören bitiminden sonra tüm öğretmen ve okulumuza emek veren eski emekli öğretmenlerimize okulumuz yemekhanesinde okul Müdürümüz İbrahim Ertan AKTAŞ tarafından yemek verildi.

Kas

12. Sınıf öğrecilerine yönelik Temel Yeterlilik Testi(TYT) yapıldı.

Kas

Okulumuz öğrencilerini matematiği sevdirmeye yönelik matematik öğretmenlerinin hazırlamış olduğu ''Matematik Koridoru '' çalışma görselleri sergilendi.Emeği geçen matematik öğretmenlerimize ve okulumuz teknisyeni Halil İbrahim ERDEN´e okulumuz adına teşekkür ederiz.

Kas

Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 80.Yıldönümü sebebiyle okulumuzun hazırlamış olduğu anma Programı,saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından öğrencilerimizin okuduğu şiirler eşliğinde ,öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Bunun yanında Atatürk haftası nedeniyle okulumuz öğrencilerine Atatürk belgeselleri izlettirildi.

Kas

4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI PROJE SEÇİMLERİ TOPLANTISI OKULUMUZDA , OKUL MÜDÜRÜMÜZ İBRAHİM ERTAN AKTAŞ,PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ FUNDA AYBEY KAYA,PROJE DANIŞMAN ÖĞRETMENLERİ VE ZÜMRE BAŞKANLARININ KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kas

ABS  fren sistemleri bakımı ve onarımı stajı isimli Erasmus+ projesi( proje no:2018-1-TR01-KA102-049813) Çek Cumhuriyeti Prag  ve  Romanya Bükreş şehrine  gidecek öğrenciler Okul Müdürü İbrahim Ertan Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü İbrahim Ertan AKTAŞ  Proje öğrencilerine derslerde devamsızlık etmemeleri,kılık kiyafetlerine dikkat etmelerini,okul kurallarına uymalarını ve örnek davranışlar sergileminizi bekliyorum.Sizler derslerinizde başarılı olduğunuz için Avrupa Birliği Erasmus projesine seçildiniz.Yabancı dil yönünden de hazırlık yapınız.Bugünden itibaren öğrendiğiniz ve öğreneceğiniz bilgi ve deneyimlerinizi diğer öğrencilere  aktarmanız gerekiyor."dedi.

Proje öğrencilerine derslerinde başarılar dileriz.

Kas

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 1.ORTAK SINAV TARİHLERİ BELİRLENDİ.SINAVLARDA BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.