Şbt

Alinda boya firmasını ziyaretimiz. Alinda firması temsilcileri Mehmet Bey ve Emine Hanım'a gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzdaki bölümlerden otomasyon alanımızla ionbreton mermer makinelerini imal eden firmayla protokol anlaşması yaptık. Protokolde öğrenci ziyaretleri firma yöneticilerinin okulumuzu ziyareti öğrencilerimizin gelişen teknolojik makinalar üzerinde çalışma yapılması ve işbaşı eğitimi ile alandan mezun olan öğrencilerimize iş garantisi protokol anlaşması imzalandı.

Ock

Türkiye'de 300'den fazla takımın katılmasıyla yapılan turnuvada takımımız gruptan çıkma final mücadelesinde ODTÜ kolejine yenilerek Türkiye genelinde 17. Olarak elenmiştir. Bizlere yaşattığı bu başarılardan dolayı değerli öğrencilerimize ve hocalarına çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Her donem 9.siniflar arasinda duzenlenen Kelime Quizinde 9 M sinifindan Emirhan içyüz, 9T sinifindan Yunus Emre Baştürk ve 9 F sinifindan Burhan Koç en yuksek puanlari alarak odullendirilmislerdir.

Ock

Okulumuzda duzenlenen Scrabble Turnuvasinda (Kelime Yarismasi) dereceye giren öğrencilerimiz 9F sinifindan Burhan Koç,10G sinifindan Yigithan Küçük, 11C sinifindan Tunahan Şakır okul idaresi tarafindan ödüllendirildi.Emegi gecen ingilizce ogretmenlerimize ve katilim saglayan tum ogrencilerimize tesekkur ederiz.

Ock

Satranç kulübü olarak öğrenciler arası satranca ilgiyi artırmak için yapılan çalışmalar meyvesini verdi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Ocak ayında Divanü Lügat'it Türk (Türk Dilleri Sözlüğü) eseri hakkında yapılan çalışmalarda öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımaları ve kültür taşıyıcısı olan değerlerimizi benimsemeleri amaçlandı. Yapılan çalışmalarda öğrencilerin ilgisini çekecek ve onlara öğrenme fırsatı sunacak etkinliklere yer verildi. Yapılan çalışmalardan elde edilen sonuçlar, öğrencilerin projenin amaçlarını benimsediklerini ve projeden yararlandıklarını gösterdi.

Ock

Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motor Bölümü Erasmus kapsamında yurt dışı eğitimlerimiz devam ediyor.

Okulumuz Motor Bölümü Mercedes ekibi

Ock

Okulumuz Motor Bölümü şefi ile beraber Denizli otomotiv sektörü temsilcilerinden iş insanı İsmail Yarımca, Yarımca Otomotiv Ford kamyon bölümünün ziyareti.

Ock

Okulumuz motor bölümü alanının öğrencilerinin motor sökümü toplaması ve bakım onarım çalışması.Motor alanı öğretmen ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar dileriz.

Ock

Prof.Dr Ersan Öz,  okulumuz öğretmenlerine Beden Dili ve Etkili İletişim semineri vermiştir. Değerli hocamıza bizlere vakit ayırdığı için çok teşekkür ediyoruz ...

Ock

Alan şeflerimizle işletme ve iş yerleri ile protokol ve sözleşme konularını görüşmek için toplantı yaptık.

Ock

Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında okulumuzun 11. sınıflarına yönelik bilgilendirme ve önleme semineri verilmiştir.

Ock

Akıl oyunları sınıfımızda öğrenciler arası etkinlikler yapıyoruz.