Mrt

2021-1-TR01-KA122-VET-000017001 Nolu "Motorlu Araçlarda Egzoz Emisyon Kontrol Sistemleri" isimli Erasmus+ projesinde Okulumuzun Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı 12-F ve 12-K sınıfından 15 öğrenci Almanya'da staj yaparken hem mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmiş hem de yabancı dil yeterliliklerini sınama imkanı bulmuşlardır. Bu hareketlilikte Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı öğretmenlerinden Ahmet Özlü, Erol Bacaksız ve Ahmet Tomaşoğlu öğrencilere refakat etmişlerdir.

Mrt

Okulumuzun ortak olarak yer aldığı Erasmus+ KA220 - "Digital Transformation of Curricula for Vocational High Schools the Field of Electrical Engineering and Electronics" projesi için Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı öğretmenleri Gliwice/Polonya'da toplantıya katıldılar. Proje toplantısı, projenin ortaklarından POLITECHNIKA SLASKA (Üniversite- Polonya) ev sahipliğinde gerçekleştirilmektedir. Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı 9. Sınıf meslek derslerinin müfredatının dijitalleştirilmesi için müfredatların karşılaştırılması için 5 gün boyunca atölye çalışması ve çalışma ziyaretleri yapılacaktır.

Mrt

2021-1-TR01-KA122-VET-000017001 Proje Nolu "Motorlu Araçlarda Egzoz Emisyon Kontrol Sistemleri" isimli Erasmus+ projemizde öğrencilerimiz Almanya'nın Herne ve Recklinghausen şehirlerinde bulunan işletmelerde staj yapıyor. Hareketlilik kapsamında çalışmalarımız devam etmektedir.

Mrt

Okulumuz Afet Hazırlık Kulübü olarak bizde öğrencilerimizde farkındalık yaratmak adına Deprem ve yangın tatbikatı ve bilgilendirmesi düzenledik.

Şbt

Orhan Abalıoğlu MTAL Lisesi olarak Depremzedeler ve görev yapan personellerimiz için çalışmaya devam ediyoruz.

Okulumuz atölyelerinde Öğretmenlerimizin,Öğrencilerimizin,Velilerimizin,Okul İdaresi ve Personellerimizin katılımıyla Deprem Bölgesinde kullanılmak üzere 144 adet Dış Mekan sobası üretimini gerçekleştirerek, İl Milli Eğtim Müdürlüğünün kamyonetine yükleyerek deprem bölgesine gönderdik.

Ock

Okulumuzun Erasmus+ kapsamındaki proje çalışmaları devam etmektedir. 2021 yılına ait 2021-1-TR01-KA122-VET-000017001 proje numaralı "Motorlu Araçlarda Egzoz Emisyon Kontrol Sistemleri" isimli projemizin hareketliliği pandemi sebebiyle ertelenmişti.

Öğretmen ve öğrencilerimiz projeyi gerçekleştirmek üzere Almanyadalar. Öğrencilerimiz staj çalışmalarına başladı.

Ock

Okulumuz Gıda Teknolojisi Alanı "Kariyer Günleri " etkinliği kapsamında MP HOTELS – LABRANDA MARES MARMARİS OTELİ Kalite Müdürü  Gıda Mühendisi Burcu YILDIZ'ı ağırladı.

Ock

Sayın Kaymakamımız Uğur BULUT, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet ÇİMEN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekariya TÜRK, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şafak ZİNİ 12 Ocak 2023 tarihinde okulumuzu ziyaret ederek yürütülen proje çalışmalarını incelediler.

Ock

Okulumuzun Erasmus+ kapsamındaki proje çalışmaları devam etmektedir. 2021 yılına ait 2021-1-TR01-KA122-VET-000017001 proje numaralı "Motorlu Araçlarda Egzoz Emisyon Kontrol Sistemleri" isimli projemizin hareketliliği pandemi sebebiyle zamanında gerçekleştirilememiştir.

Sadece ülkemizde değil tüm dünyada karantina süreçlerinin yaşanmasına sebep olan pandemi, Erasmus+ kapsamındaki projelerin işleyişine de etki etmiş ve okulumuza ait projenin süresinin uzatılması yoluna gidilmiştir.

Ara

Denizli ilinde Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında geleceğimiz olan gençlere trafik bilinci oluşturmak için Trafik Adabı ve Güvenli Sürüş Eğitimi Güven Sürücü kursları genel müdürü Abdullah Güler ve ileri sürüş teknikleri uzmanı Nergiz Varlıkel ve Gürsel Özsalman tarafından verildi.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğü  "Umudunu Mesleğin ile Yaşat" SOGEP projesi kapsaminda, İl Milli Egitim Müdürlüğü Şube Müdürlerimiz Yasin TEMEL ve Mahmut GÜRHAN, Okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı Öğretmenlerimiz Halil TANRIKULU, Yaşar TABAK, Tevfik KARATAŞ, Ercan CEYLAN,Ahmet ÖZLÜ,Erol BACAKSIZ,Süreyya YARDIMOĞLU,Ahmet TOMAŞOĞLU ile birlikte Axalta Akademide 2 Gün süreyle oto boya ve uygulama eğitimine kaltılmışlardır.

Ara

Gençlerimizin zamanlarını dolu dolu geçirebilmeleri adına Gençlik Merkezlerinde yapılan faaliyetler hakkında bilgi verilerek, çalışmalar hakkında bilgiler öğrencilerimize aktarılmıştır.

Ara

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman ZOLAN ve Eğitimci Yazar Alişan KAPAKLIKAYA okulumuzu ziyaret etti.

Kas

Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sosyal kulüplerimizden İzcilik kulübü ile okulumuz izci liderlerinin Egzersiz çalışmalarında oluşturduğu Ergin İzci Ocaklarının işbirliği ile 22 Ekim 2022 Cumartesi günü "99. Yılında Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü" gerçekleştirilmiştir.