Haz

İngilizce dersine karşı önyargılarını kırmak ve dersimizi zevkli hale getirmek adına ikinci dönem 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine Scrabble (İngilizce Kelime Türetme Oyunu) Turnuvası düzenledik. Öğrencilerimizin ilgisini  çekmeyi  başardık.Bununla birlikte onların kelime bilgilerine  yenilerini  ekleyerek  hem çok keyifli hem de verimli bir turnuva gerçekleştirdik. 9,10 ve 11. Sınıflardan finale kalıp birinci olan öğrencilerimize ödülleri ödül töreninde müdürümüz İbrahim Ertan AKTAŞ tarafından verilmiştir.

Haz

Her yıl olduğu gibi 9. sınıflara yaptığımız 1. Kelime Quizimizi 5-9 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirdik.Dereceye giren öğrencilerimize   ödülleri ödül töreninde müdürümüz İbrahim Ertan AKTAŞ tarafından verildi.

Haz

Okulumuz e dergisi yeni saysı sizlerle...

Haz

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda, Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2022 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan, "Umudunu Mesleğinle Yaşat” projesi kapsamında okulumuz Orhan Abalıoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde otomotiv gövde ve otomotiv boya atölyesi kuruldu.

Haz

"Motorlu Araçlarda Egzoz Emisyon Kontrol Sistemleri" isimli ka 122 vet Erasmus projemizin tanıtımı amacıyla ilimiz merkezine bağlı ilçelerdeki ortaokul, Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Mesleki Eğitim Merkezi okullarına ziyaretler gerçekleştirdik.

Haz

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ KA 121 Projesi Mesleki Eğitim Akreditasyonu (2022-1-TR01-KA121VET-000065551) Projesi kapsamında Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı 10/F  Sınıfı öğrencisi Mehmet Avcı Almanya Berlin'de EURO KFZ İsimli işletmede 3 ay sürecek stajına başladı. Öğrencimiz Mehmet Avcı'ya mesleğinde yeni bilgi ve tecrübeler edineceği bu proje hareketliliğinde Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı Öğretmenimiz Ahmet Özlü refakat etmektedir.

Haz

Okulumuzun ortak olarak yer aldığı Erasmus+ KA220 - “Digital Transformation of Curricula for Vocational High Schools the Field of Electrical Engineering and Electronics”, kısa adı “DIGIVET” projesi için, Madrid-İspanya’da bulunan proje ortağı EDIBON International S.A.  ev sahipliğinde 29 Mayıs - 1 Haziran tarihleri  arasında gerçekleşen çalışma ziyaretine, okulumuz Elektrik-Elektronik Teknolojileri alanından 3 öğretmen katılmıştır. Çalışma ziyareti kapsamında EDIBON International S.A. , ürettiği eğitim materyallerini  ve online mesleki eğitim platformunu  tanıtmıştır.

May

Bilişim ve İnternet Kulübü tarafından Bilişim Haftasında Robot futbol turnuvası yapıldı.

May

Okulumuz Gıda Teknolojisi Alanı “Kariyer Günleri“ etkinliği kapsamındaHisar Mandıra Süt Ürünleri Tarım ve Hayvancılık Gıda Nakliyat San. ve Tic. Ltd.Şti.’nde Laboratuvar ve Süt Alım Sorumlusu olarak çalışan  Gıda Mühendisi Merve Dilara YEŞEREN’i ağırladı.

May

Okulumuz Elektrik – Elektronik Teknolojisi Alanı Tesisat Atölyesi – 1 laboratuvarı geçtiğimiz eğitim - öğretim yılı başında yapılan müfredat değişikliğine göre yeniden düzenlemesi tamamlanmıştır.

May

Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojileri alanında 25 mayıs 2023 tarihinde kariyer günleri etkinliği düzenlenmiştir.

May

Okulumuzun ortak olarak yer aldığı Erasmus+ KA220 - “Digital Transformation of Curricula for Vocational High Schools the Field of Electrical Engineering and Electronics”, kısa adı “DIGIVET” projesi için, proje ortakları 17-20 Mayıs tarihlerinde, okulumuza çalışma ziyareti düzenledi.

May

AKIL VE ZEKA OYUNLARI TARAFINDAN   19 MAYIS GENCLIK VE SPOR BAYRAMI ETKINLIKLERI KAPSAMINDA YURUTULEN  OKUL İÇİ MANGALA TURNUVASINDA DERECEYE GİREN

1.(BİRİNCİ) MUHİTTİN ŞİMŞEK

2.(İKİNCİ) ENES SAYAR

3.(ÜÇÜNCÜ SOHEYL HEYDARİ

OGRENCILERIMIZDIR.

OGRENCILERIMIZE  ÖDÜLLERİ  OKUL MÜDÜRÜMÜZ İBRAHİM ERTAN AKTAŞ TARAFINDAN VERİLMİŞTİR.

May

Okulumuz bünyesinde faaliyet gösteren 4 Ergin İzci ocağının izcilerinin katılımıyla düzenlenen pikniğimiz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle ilimiz Çamlık mesire alanında piknik ve doğa yürüyüşü etkinliği yapılmıştır.

May

Pamukkale Beledimizin park ve bahçeler müdürlüğü çalışanlarına 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik  ve Spor bayramı kutlamaları öncesinde Okul bahçemizdeki Atatürk büstü ve Şanlı  Türk bayrağımızın olduğu. Yaklaşık100 m2lik alanımız iklime uygun gül,lavanta,ada çayı biberiye ve diğer peyzaj bitkişeri dikimi ile kalıcı bir güzelliğe kavuşmuştur.Başta Pamukkale Belediye Başkanı Sayın Avni ÖRKi'ye ve başkan yardımcısı Sayın Hüseyin ÇOLAKOĞLU' na   ve   emeği geçen herkese teşekkür ederiz..