Akıl oyunları sınıfımızda öğrenciler arası etkinlikler yapıyoruz.

Ara

Başarılı öğrencilerimiz okul idaremiz tarafından ödüllendirildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında 23 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da MEB tarafından yapılan "Safahat Konulu Çevrim İçi Bilgi Yarışması" na katılan öğrencimizi canı gönülden kutlarız. Okulumuz Sümeyye Boyacı Toplantı Salonu'nda dört gün boyunca birlikte hazırlandığımız öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Erkek floor curling takımımız il ikincisi, karma floor curling takımımız il üçüncüsü olarak okulumuzu Afyon'da düzenlenecek olan bölge müsabakalarında temsil etmeye hak kazanmıştır.

Ara

Hentbol takımımız grubunda Uşak takımını 27 - 17 yenerek namağlup olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ülke genelinde 23 Aralık Cumartesi saat 19.00'da çevrimiçi yapılacak yarışmaya öğrencilerimizi hazırlıyoruz. Türk Dili ve Edebiytaı Zümre Başkanı Hasan Açıkgöz öncülüğünde öğrencilerimiz Safahat Bilgi Yarışmasına Sümeyye Boyacı toplantı salonunda hazırlanıyorlar.

Ara

Denizli/Pamukkale Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2022-1-TR01-KA122-VET-000079660 nolu “Elektrikli Araçların Bakım ve Onarımlarının Benzinli ve Dizel Araçlarla Karşılaştırılması” isimli Erasmus+ projesinde 3 öğretmenimiz İspanyanın Barselona şehrinde eğitimlerine başlamıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Mercedes Benz Türk Firması anlaşması kapsamında;

Mercedes Benz Türk firmasının daveti ile,

Okulumuz motorlu araçlar teknolojisi alanı şefi Mercedes Benz Laboratuvar sorumlusu Halil Tanrıkulu ve Mercedes Benz laboratuvarı birincisi 12. sınıf öğrencimiz Muhammet Mustafa Özkan 12 - 13 Aralık 2023 de İstanbul Hoşdere’de bulunan Mercedes Benz otobüs fabrikasına teknik gezi gerçekleştirdi. Öğrencimiz beceri eğitimine, Hastalya Mercedes Benz Yetkili Servisi kamyon ve Otobüs bölümünde devam etmektedir.

Ara

Okulumuzda Çedes Kulübü öğrencilerimizle Filistin'e destek kermesi düzenlendi. Öğrencilerimizin farkındalığını arttırmak amacıyla pano çalışması düzenlendi.

Ara

Okulumuz öğrencileri Cankurtaran'da fidan dikimi etkinliğini Pamukkale Belediye başkanımızın Sayın Avni ÖRKİ'nin destekleriyle gerçekleşmiştir.

Ara

Dazkırı Alkım Ortaokulu, Çal Cumhuriyet Ortaokulu, Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu ve Hacı Serpil Kabaklıoğlu Ortaokulu'na ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ara

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Eğitim ortamlarından sorumlu daire başkanımız Sayın Ercan ALPAY ve İl Millli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitimden sorumlu Şube Müdürü Mehmet Emin UĞUR ve ilimizde bulunan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi müdürleri ile beraber okulumuzu ziyaret ettiler.

Ara

Futsal takımımız bugün oynanan grup maçlarından sonra çeyrek finale kaldı.

Ara

Genç Erkekler A Kros yarışmalarında öğrencimiz İsmail Enes KOCAKAYA 1. olmuştur.

Ara

Bugün 1 Aralık 2023 tarihinde Denizli Ticaret Odası önünde yapılan Cumhuriyetimizin 100 yılı nedeniyle meslek liseleri ürünlerinin sergilendiği sergimiz Sayın İl Müdürümüz Dr. Emre ÇALIŞKAN'ın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.