Ock

ÇEK CUMHURİYETİ PRAG ŞEHRİNDE 2 HAFTALIK ´´ABS FREN SİSTEMLERİ VE GÜVENLİĞİ STAJI´´ İÇİN GİDEN PROJE EKİBİMİZ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.KENDİLERİNE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Ock

Kamuda İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetiçi Kursu Teknik Öğretmen Saadet TURGUT tarafından verildi.İki gün süren kursta kamuda iş sağlığı ve güvenliğinin önemi üzerinde sunumlar yapıldı.

Ock

Okulumuz Makine Teknolojisi Alanı ATP 12-A sınıfı öğrencileri tarafından Candan Motorlu Araçlar Sanayi ve Tic.Ltd fabrikasına İş Kalıpları İmalatı dersi için 11.01.2019 tarihinde Teknik ve Mesleki gezi düzenlendi.

Ock

Okulumuzun Gıda Teknolojisi Alanında yaklaşık 1 yıldır çalışmalarını sürdürdüğümüz '' Akıl ve Zeka Oyunları Odamızın'' açılışını pazartesi günü İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim Şube Müdürümüz Ramazan KAYAYURT,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Reşat ERDOĞAN,Denizli Sanayi Odası Genel Sekreteri Zeren GERELİOĞLU,Proje ve iş geliştirme Müdürü İsmail TİLLEM,Fatih Profil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim kurulu üyesi Ali FİLİZ,Doğrar Metal Sanayi ve Ticaret LTD.ŞTİ Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan DOĞRAR,Aslı Tekstil Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selim KASAPOĞLU,Askon Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş.Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Okan KONYALIOĞLU ve MRC Pamuklu Dokuma Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet CİLLOV 'un katılımları ile gerçekleştirildi.Misafirler önce meslek liselerinin önemi ile ilgili toplantı ve öğle yemeğinin ardından odamızın açılışı gerçekleştirildi.

Misafirler öğrencilerimiz ile birlikte akıl oyunları oynadı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.daha sonra ziyaretçiler Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanını ziyaret ettiler.Katılımcılarımızı okulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

Sevgili Öğrencilerimiz ve Değerli Velilerimiz aşağıdaki linklerde yer alan anketleri doldurmanızı rica ediyoruz.

Öğrenci için tıklayınız

Velilerimiz için tıklayınız

ilginiz için şimdiden teşekkür ederiz

Ock

Her yıl Ocak ayının ilk haftasında düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini anma etkinlikleri bu yılda öğrencilerimizle birlikte yürüdük

Ock

2018-2019 Kariyer günleri kapsamında Okulumuz Makine Teknolojisi Alanı eski mezunlarımızdan GENOVATEK Makine Mühendislik şirketinin sahibi Teknik Öğretmen ve Makine Mühendisi  Sayın Murat DURMAZ'ı davet ederek hayat tecrübelerini ve başarılarını okulumuz Makine Teknolojisi Alanı öğrencilerimizle paylaştı.

Ara

2018-2019 Mesleki Tanıtım Kulübümüzün çevre okullarda yaptığı ziyaretlerle, hem okulumuzun tanıtımı hem de mesleklerin tanıtımı Okulumuz Öğretmenlerinden İzzet SALAN,Sezin ÇETİN,Yaşar DEMİR ve İsmail ÇIRA tarafından gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz Rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize ''Akran Zorbalığı '' hakkında bilgilendirme smineri verildi.

Ara

''MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AİLELERİMİZLE BULUŞUYOR'' Projesi kapsamında proje ekibimiz ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Ara

Kızılay'ın Kan Bağışı kampanyası dolayısıyla Okulumuzda 17.12.2018 pazartesi günü öğrenci,veli ve öğretmenlerimizin katılımıyla kan bağışı gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz Müdürü İbrahim Ertan AKTAŞ,Elektrikçiler odası Başkanı CAVİT BAYDEMİR'i Meslek kuruluşlarını ziyaret kapsamında makamında 11.12.2018 tarihinde okulumuz Elektrik-Elektronik Teknoloji Alanı şefi İsmail SOLAK ile birlikte ziyaret ettiler.Misafirpeliğinden dolayı Elektrikçiler odası Başkanı CAVİT BAYDEMİR'e teşekkür ederiz.

Ara

2018-2019 Okulumuz kulüp öğretmenleri toplantısı 05.12.2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda İngilizce derslerinde kelime yarışmasında birinci olan ATP 9/A Sınıfından Mehmet HALVACI ,Emre ÜLGEN, Bilal AYDINHAN, Mahmut Can KESKİN ,AMP 9/F den Yaşar SARITEPE ve 9/i sınıfından Ali Osman YEL adlı öğrencilerimiz Okul Müdürümüz tarafından ödüllendirildiler.

Ara

Okulumuzdaki Akıl ve Zeka oyunları odası Denizli Sanayi Odasının katkılarıyla düzenlenerek ,sorumlu öğretmenler ve istekli öğrencilerle aktif olarak çalışmalar yapılmaya başlandı.Öğrencilerimizin boş zamanlarında keyif aldıkları bir alan haline getirildi.