Ekm

18 Mart şehitler günü ile 19 Eylül Gaziler günü kapsamında Milli Savunma Bakanlığı ve İç İşleri Bakanlığı personeli ile Gazilerimizden oluşan bir heyetin şehitlik ve gazilik konulu konferansa okulumuz öğrencilerinin yanı sıra okulumuz BEDEN EĞİTİMİ Öğretmenlerinden  Okan KAYHAN,  Hatice ŞİŞMAN  ve Okul  Müdürümüz İbrahim ERTAN AKTAŞ katılmıştır

Ekm

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı  okulların 10-  11 -12 . sınıfları  arasından   seçilen  öğrencileri   kapsayan  ''   Kitap Okuma Etkinliği  ''  çerçevesinde  okulumuzda  sınav  gerçekleştirilmiştir.

Ekm

2018/ 2019  Eğitim Öğretim Yılı Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumlarında Devamsızlığın Önlenmesine ilişkin İl çalışma planı kapsamında ´' Okulumuz Devamsızlığın Önlenmesi Komisyonu  yıl içerisinde yürütülecek çalışmaların planlanmasına  yönelik ilk toplantısını Okul Kütüphanesinde  Okul Müdürü İbrahim Ertan AKTAŞ başkanlığında, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcıları , Okul Rehber Öğretmeni ve sınıf rehber öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuza yeni kayıt olmuş 9. sınıf öğrencilerine yönelik rehberlik amaçlı bilgilendirme toplantısı okulumuz çok amaçlı  salonunda  Okul Müdürümüz  İbrahim Ertan AKTAŞ   tarafından yapıldı. Öğrencilere okulun bölümleri tanıtıldı. Ayrıca okulun kuralları ve işleyişi hakkında öğrencilere bilgi verilerek rehberlik çalışması yapıldı.

Ekm

Ahilik kültürü, meslek ahlakının tarihimizdeki en önemli örneğidir. Bu kültürün yapı taşları olan sevgi, saygı, yardımlaşma, hayırseverlik, iş birliği, doğruluk, dürüstlük ve güvenilirlik gibi değerlerin tekrar hayat bulması; yaygınlaşması iş ve ticaret dünyasına dinamizm kazandıracaktır.

Eyl

2018-2019 Eğitim öğretim yılı okulumuza, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun.

Eyl

2018-2019 Seminer dönemi verimli bir şekilde tamamlandı.

Eyl

T.C Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye  Ulusal Ajans tarafından  yürütülmekte olan Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında 2018 yılı Teklif Çağrısı döneminde sunulan 2018-1-TR01-KA102-049813 numaralı ve "ABS Fren Sistemlerinin Bakımı ve Onarımı Stajı" başlıklı proje teklifimiz kabul edilmiştir.

Tem

Türkiye Bisiklet Federesyonunun 2018 Faaliyet programında yer alan Osmangazi Uludağ tırmanma ve kriteryum yarışı Bursa´da yapıldı.Okulumuz öğrencilerinden Milli  Sporcumuz Mehmet ERKEN ilk gün yapılan 26 km uzunluğundaki zorlu Uludağ Tırmanma yarışında 1300 metrede birinci oldu.Öğrencimize okulumuz adına tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Haz

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SEMİNER ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI.

Haz

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONU SEMİNER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.OKUL MÜDÜRÜ İBRAHİM ERTAN AKTAŞ ÖĞRETMENLERİMİZE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONULARINDA BİLGİLENDİRME VE UYARILARDA BULUNDU.

Haz

OKULUMUZ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİNİN KATKILARIYLA  HER KELİME QUİZİ ÖNCESİ KELİME PANOSU HAZIRLANMIŞTIR.KELİME QUZİNDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER OKULUMUZ MÜDÜR BAŞYARDIMCISI İSMAİL SARIOĞLU TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR.

Haz

OKULUMUZDA 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA İNGİLİZCE ZÜMRESİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE SENE BAŞINDA DYNED KULLANICI ADLARI VE ŞİFRELERİ VERİLMİŞ VE DYNED ÇALIŞMALARI SINIFLARDA VERİMLİ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.