Haz

2017-2018 Eğitim - Öğretim sonu öğretmenler kurulu toplantısı 09/06/2018 tarihinde okulumuz yemekhanesinde gerçekleştirildi.

Haz

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı ,yapılan karne töreniyle sonlandı.Başarılı öğrencilerimiz Okul Müdürümüz İbrahim Ertan AKTAŞ tarafından ödüllendirildiler

Haz

Çevreyle ilgili resimli slogan yarışmasında okulumuz öğrencileri 3.lük elde ettiler.

May

Okulumuz öğrencilerinin boş saatlerini verimli ğeçirebilmeleri ve aynı zamanda analitik düşünme becerilerini kazanabilmeleri için okulumuz öğretmenlerinden Matematik Öğretmeni Funda Aybey KAYA ile Elektrik-Elektronik Teknolojileri öğretmeni Bilge Kağan TURAN gözetiminde sınıf ortamında oluşturulan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN´ın hediye ettiği akıl oyunları çalışmalarını sürdürmektedirler.

May

Okulumuz Matematik zümresinin yapmış olduğu sudoku yarışmalarına katılan öğrencilere belgeleri Matematik zümresi Başkanı Elif KURT tarafından verildi.Ayrıca yarışmada 1.olan Bünyamin Başaran,ödülünü Okul Müdürümüz İbrahim Ertan AKTAŞ tarafından,2.olan öğrencimizin Abdullah TAŞKESEN ve 3.olan Mert Deniz AY madalyasını ve ödllerini Okulumuz Müdür yardımcısı Şenol ALTINMAKAS tarafından verildi.Yine aynı öğrencimize okulumuz adına Müdür Başyardımcısı İsmail SARIOĞLU tarafından ödüllendirildi.

May

Okulumuz Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı öğrencilerinden MEB 12.Uluslararası Robot yarışmasına katılan öğrencilerimiz,Polonya 'da proje kapsamında görevli öğrencilerimiz,okulumuzda satranç turnuvasında başarı elde eden öğrencilerimiz ve güreş dalında Türkiye beşincisi olan Muhammet ERDOĞAN ,Okulumuz Müdürü İbrahim Ertan AKTAŞ tarafından ödüllendirildiler.Bütün öğrencilerimize başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Haz

Matematik dersinde hız proplemleri konusu uygulamalı olarak kuşların hızları hesaplanarak yapıldı

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Öğrencilerimizin sunmuş olduğu etkinlikler ile kutlandı.Programın hazırlanmasında emeği geçen müzik öğretmenimiz Mustafa Enil ve Beden Eğitimi zümresine okul adına  teşekkürlerimizi sunarız.

May

Okulumuz Metal Teknolojisi ve Makine Teknolojisi alanında MEYBEM ile imzalanan Protokol kapsamında  Kaynakçılık ve Makine Bakım Onarım, Mesleki yeterlilik sınavları yapıldı.

May

Okulumuz öğrencileri 15.05.2018 salı günü sağlıklı beslenme ,obezite ve Çölyak hastalığı konularında bilgilendirilmek üzere,Denizli İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Pamukkale Sağlıklı Hayat Merkezi diyetisyeni Ceren AKKUŞ KABUKÇU tarafından verilen seminere okulumuz yemekhanesinde katılmışlardır.

May

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet ve kermes günümüz yapılan etkinliklerle kutlandı.Mezuniyet töreninde açılış konuşmasını Okul Müdürümüz İbrahim Ertan AKTAŞ yaptı.İbrahim Ertan AKTAŞ Mezun olacak öğrencilerimize meslek hayatlarında daha başarılı olmalarını diledi.Okulumuzda kurulan resim sergisinin açılışı Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya ÇAMLIBEL tarafından yapıldı.Ayrıca okulumuzda değişik spor dallarında derece yapan öğrencilerimize İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya ÇAMLIBEL tarafından ödülleri verildi.Etkinlikler ,Zeybek oyunları ile devam etti.

May

Okul sağlığı ekibi tarafından planlanan ve yürütülen sağlık yürüyüşlerimizi öğretmen,öğrenci ve idarecilerimizin katılımıyle sürdürülmektedir.Yürüyüşlerimiz hergün öğle arası 13:25-13:45 saatleri arasında hazırlanan programda belirtilen öğretmen ve alanın katılımıyla gerçekleştirilmektedir.

May

Okulumuz Trafik Güvenliği ve İlk Yardım Kulubü Danışman Öğretmenleri   Tevfik Karataş,Ahmet Özlü ve Erol Bacaksız ve öğrenciler  Furkan Çeviktekin, Sefa  Yıldırım     ,Veli Duman ,Denizli Valiliği toplantı salonunda-  10 Mayıs 2018 Perşembe günü -Karayolu Trafik  Güvenliği   açılış   programına katıldılar.

Açılış töreninin ardından  Karayolu Trafik Güvenliği Haftası sebebiyle Denizli Valiliğinden 15 Temmuz Şehitler Meydanına kadar kortej yürüyüşüne katıldılar.Akabinde stantlar gezildi.

Stantlarda, kaza kırım ve kurtarma ekipmanları katılımcılara tanıtılırken, trafik ve karayolları ile ilgili uyarı ve bilgi broşürleri dağıtıldı. Alanda ayrıca kaza anında emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak adına simülasyon aracı ile takla atan araç içerisinde öğrencilerimizin  ve öğretmenlerimizin dikkatini çekti.

May

Sivas´ta yapılan 12.Uluslararası MEB robot yarışmasına ekip olarak tasarla çalıştır,çizgi izleyen,hızlı çizgi izleyen,Drone-robotik,serbest katogoride katılım sağlanmış ,grup elemelerinde final öncesi dörtbin katılımcı arasında yarışmış ve katılımcı belgelerini alarak okulumuzu  en iyi şekilde temsil etmiştir.Sivas´tan dönen proje ekibimize, Okul Müdürümüz İbrahim Ertan AKTAŞ sabah kahvaltısında okul adına katılımcılara teşekkür etmiştir.

May

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı , 9.sınıf öğrencilerimize alan tercihleri öncesi ,okulumuzda mevcut alanlar hakkında bilgilendirme toplantısı,9.sınıfların Müdür Yardımcısı Mehmet Ali YERLİ ve okulumuz Rehber öğretmeni Ülkan SEVİM tarafından okulumuz yemekhanesinde gerçekleştirildi.